Ποιοί Είμαστε

H BIOIN LTD. δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα απο 3 πολύ νέες πολύτεκνες μητέρες την Έφη (ειδικός παιδαγωγός, special needs teacher) , τη Σοφία (εκπαιδευτικός), και τη Βιολέτα (Ιατρός). 

Άρχισαν τη δραστηριότητα τους με την αποκλειστική διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων υγείας και ομορφιάς, βραβευμένων καλλυντικών & το 2013 ανέλαβαν την εκπροσώπηση της NeoCell Corporation U.S.A με τα βραβευμένα συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία τους άρχισε το 2014 να συνεργάζεται με πάνω απο 750 φαρμακεία & συνεταιρισμούς φαρμακοποιών στην Ελλάδα & στη Κύπρο. 

Εισπράτοντας κάθε μέρα την αγάπη των μικρών παιδιών τους αλλα και αφουγκραζόμενες τις καθημερινές ανάγκες τους, δημιούργησαν το 2016 ένα τμήμα με βρεφικά και παιδικά προιόντα, κάτι το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σαν όνειρο για αυτές. Είχαν φανταστεί και είχαν ένα κοινό όραμα στο μυαλό τους, οσο αφορά τα βρεφικά προιόντα. Είχαν και εχουν καθημερινά τα παιδιά τους, που τα συμβουλεύονται πιό πολύ απο οποιοδήποτε marketing manager , τι τους αρέσει και τι όχι, τι τα εξυπηρετεί περισσότερο και τί όχι, με τι διασκεδάζουν περισσότερο, με ποιό απο όλα ασχολούνται λίγο περοσσότερο. τις περισσότερες φορές είχαν διαπιστώσει οτι ο ενθουσιαμός των παιδιών κρατούσε πολύ λίγο και μετά το αξεσουάρ παραγκωνιζόταν σε μία ακρη αδιάφορα. Ήθελαν προιόντα που θα κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των μωρών και των παιδιών και με όσο μεγαλύτερη διάρκεια ήταν αυτό δυνατό. Δεν τις ενδιέφερε πρωτίστως το εμπορικό κέρδος, άλλα να μπορεί η κάθε μανούλα στη χώρα μας, να βρίσκει πολύ εύκολα για το μωρό της η το παιδί της οποιοδήποτε προιόν υπήρχε μόνο σε άλλες χώρες και ήταν δύσκολο έως αδύνατο να το προμηθευτεί !

Οι αυστηρές επιλογές τους, με αποκλειστικά συνεργαζόμενα εργοστάσια σε βραβευμένα βρεφικά προιόντα, είχαν πρώτο γνώμονα την ασφάλεια των βρεφών, την ικανοποίηση τους και την πρωτότυπο σενάριο που προσφέρει το κάθε προιόν με βάση και την εκμάθηση σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο απο 0+.

Το ανωτέρω σκεπτικό τους & η επιλογή τους να επενδύσουν τα χρήματα των σπουδών των παιδιών τους, μετά τα capital control τo 2015 στην Ελλάδα, σε πολλά ταξίδια με επαφές σε όλο το κόσμο & σε αποθήκες logistics για την επάρκεια των πρωτότυπων προιόντων τους, άρχισε γρήγορα να αποδίδει καρπούς μετατρέποντας αυτό το μικρό εισαγωγικό γραφείο το 2017 σε μία εξαγωγική επιχείρηση βρεφικών ειδών και ήδη καλύπτονται καθημερινά οι ανάγκες πολλών βρεφικών καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία, οπως Mothercare Greece, HΡA baby Shops, Mothercare Cyprus, New Baby City Cyprus,  Apteka Promahon Bulgaria κλπ.

Bioin Baby Ποιοί Είμαστε zazu shops                                                                    

Ηδη απο το 2017 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Βioin Baby kids και το Νοέμβριο του 2017 εισέρχεται στη Τουρκική αγορά, με τα όλα τα προιόντα της. Μέσα στο πλαίσιο ανάπτυξης το 2018, το management των Εfi, Sofia & Violeta, μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις για όλες τις μανούλες και τα παιδάκια. 

Φυσικά δεν θα ξεχνούσαμε ποτέ την Ομορφιά, την υγεία και την ευεξία της μανούλας και έχουμε πάντα στη διάθεσή της, σε αποκλειστική Διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο, τη πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο και πολύ διάσημη για τα βραβευμένα και καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής ΝeoCell U.S.A. Dietary supplements. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.neocell.com.gr .

Τα γραφείο του management είναι σχεδιασμένο με ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο design, και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο. Εκεί είναι πάντα η πρόθυμη Εvaggelia μητέρα με σπουδές νοσηλευτικής, που ρυθμίζει το traffic manage και απαντάει στις πιθανές ερωτήσεις, απορίες η συμβουλές για εσάς. Η εταιρεία μας απασχολεί στο δυναμικό της μόνο μητέρες βρεφών η νηπίων ακόμα και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας, όπως γραφίστες, web developers, μεταφραστές κειμένων, κλπ. φροντίζουμε πάντα να είναι μητέρες μικρών νηπίων. Όλοι οι χώροι είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι ώστε να εκφράζουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η ΒΙΟΙΝ Baby Kids, δηλαδή ασφάλεια, αγάπη, απαλότητα, ηρεμία, νανούρισμα, φιλί, εκμάθηση, εκπαίδευση, σενάριο, ρόλοι, φύση, τεχνολογία, ευαισθησία, ομορφιά και ποιότητα!

''Η αξία της επαφής με το παιδί σας, είναι αξία ανεκτίμητη, γιατί δεν θα μείνει για πάντα παιδί! Χαρείτε τα παιδιά σας όσο μπορείτε, τα παιδιά δεν θέλουν τα παιχνίδια μας, ούτε τα αξεσουάρ μας...., εσάς θέλουν !!! Δυστυχώς όμως, η καθημερινότα της κάθε μητέρας είναι δύσκολη και θέλουμε κατα ανάγκη να τα κάνουμε ευτυχισμένα, όσο μπορεί ο καθε ένας απο εμάς. Τουλάχιστον εαν είναι να του αγοράσουμε κάτι , ας του πάρουμε κάτι ποιοτικό.''

Εάν είσαι μητέρα και έχεις κάποια ιδέα, στείλε την στο info@bioin.gr να μας τη γνωστοποιήσεις , εάν μας αρέσει και μπορεί να υλοποιηθεί, ευχαρίστως να την αξιοποιήσουμε μαζί σου!  

Ε. Σ. Β.