Ποιοί Είμαστε

H BIOIN LTD. δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα απο 3 πολύ νέες πολύτεκνες μητέρες την Έφη (ειδικός παιδαγωγός, special needs teacher) , τη Σοφία (εκπαιδευτικός), και τη Βιολέτα (Ιατρός). 

Άρχισαν τη δραστηριότητα τους με την αποκλειστική διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων υγείας και ομορφιάς, βραβευμένων καλλυντικών & το 2013 ανέλαβαν την εκπροσώπηση της NeoCell Corporation U.S.A με τα βραβευμένα συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία τους άρχισε το 2014 να συνεργάζεται με πάνω απο 750 φαρμακεία & συνεταιρισμούς φαρμακοποιών στην Ελλάδα & στη Κύπρο. 

Εισπράτοντας κάθε μέρα την αγάπη των μικρών παιδιών τους αλλα και αφουγκραζόμενες τις καθημερινές ανάγκες τους, δημιούργησαν το 2016 ένα τμήμα με βρεφικά και παιδικά προιόντα, κάτι το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σαν όνειρο για αυτές. Είχαν φανταστεί και είχαν ένα κοινό όραμα στο μυαλό τους, οσο αφορά τα βρεφικά προιόντα. Είχαν και εχουν καθημερινά τα παιδιά τους, που τα συμβουλεύονται πιό πολύ απο οποιοδήποτε marketing manager , τι τους αρέσει και τι όχι, τι τα εξυπηρετεί περισσότερο και τί όχι, με τι διασκεδάζουν περισσότερο, με ποιό απο όλα ασχολούνται λίγο περοσσότερο.

Tις περισσότερες φορές είχαν διαπιστώσει οτι ο ενθουσιαμός των παιδιών κρατούσε πολύ λίγο και μετά το βρεφικό παιχνίδι η το αξεσουάρ παραγκωνιζόταν σε μία ακρη αδιάφορα. Ήθελαν προιόντα που θα κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των μωρών και των παιδιών και με όσο μεγαλύτερη διάρκεια ήταν αυτό δυνατό. Δεν τις ενδιέφερε πρωτίστως το εμπορικό κέρδος, άλλα να μπορεί η κάθε μανούλα να βρίσκει πολύ εύκολα για το μωρό της η το παιδί της οποιοδήποτε προιόν υπήρχε μόνο σε άλλες χώρες και ήταν δύσκολο έως αδύνατο να το προμηθευτεί έως τώρα!

Οι αυστηρές επιλογές τους, με αποκλειστικά συνεργαζόμενα εργοστάσια σε βραβευμένα βρεφικά προιόντα, είχαν πρώτο γνώμονα την ασφάλεια των βρεφών, την ικανοποίηση τους και την πρωτότυπο σενάριο που προσφέρει το κάθε προιόν με βάση την εκμάθηση σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο απο 0+.

Το ανωτέρω σκεπτικό τους & η επιλογή τους να επενδύσουν τα χρήματα των σπουδών των παιδιών τους, μετά τα capital control τo 2015 στην Ελλάδα, σε πολλά ταξίδια με επαφές σε όλο το κόσμο & σε αποθήκες logistics για την επάρκεια των πρωτότυπων προιόντων τους, άρχισε γρήγορα να αποδίδει καρπούς μετατρέποντας αυτό το μικρό εισαγωγικό γραφείο το 2017 σε μία εξαγωγική επιχείρηση χονδρικής βρεφικών ειδών και ήδη καλύπτονται καθημερινά οι ανάγκες πολλών βρεφικών καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο κλπ.                               

zazu_nanourismatos_leukoi_ixoi_xtipos_kardias_katatsimata_polisi               

Μέσα στο πλαίσιο ανάπτυξης το 2018, η Εfi, Sofia & Violeta, μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις για όλες τις μανούλες και τα παιδάκια. 

Φυσικά δεν θα ξεχνούσαμε ποτέ την Ομορφιά, την υγεία και την ευεξία της μανούλας και έχουμε πάντα στη διάθεσή της, τη πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο και πολύ διάσημη για τα βραβευμένα και καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής ΝeoCell U.S.A. Dietary supplements. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.neocell.com.gr .

Τα γραφείο του management είναι σχεδιασμένο με ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο design και απαντάει στις πιθανές ερωτήσεις, απορίες η συμβουλές για εσάς. 

 Όλοι οι χώροι είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι ώστε να εκφράζουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η ΒΙΟΙΝ , δηλαδή ασφάλεια, αγάπη, απαλότητα, ηρεμία, νανούρισμα, φιλί, εκμάθηση, εκπαίδευση, σενάριο, ρόλοι, φύση, τεχνολογία, ευαισθησία, ομορφιά και ποιότητα!

''Η αξία της επαφής με το παιδί σας, είναι αξία ανεκτίμητη, γιατί δεν θα μείνει για πάντα παιδί! Χαρείτε τα παιδιά σας όσο μπορείτε, τα παιδιά δεν θέλουν τα παιχνίδια μας, ούτε τα αξεσουάρ μας...., εσάς θέλουν !!! Δυστυχώς όμως, η καθημερινότα της κάθε μητέρας είναι δύσκολη και θέλουμε κατα ανάγκη να τα κάνουμε ευτυχισμένα, όσο μπορεί ο καθε ένας απο εμάς. Τουλάχιστον εαν είναι να του αγοράσουμε κάτι , ας του πάρουμε κάτι ποιοτικό.''

Εάν είσαι μητέρα και έχεις κάποια ιδέα, στείλε την στο info@bioin.gr να μας τη γνωστοποιήσεις , εάν μας αρέσει και μπορεί να υλοποιηθεί, ευχαρίστως να την αξιοποιήσουμε μαζί σου!  

BIOIN