Έξοδα αποστολής & τρόποι παράδοσης

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική, την ACS, τη Space Courier, τη UPS και την ΕΜS για τις παραδόσεις των προϊόντων.
Οι εταιρείες αυτές διατηρούν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικο και εγγυώνται την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, δε θα υπάρξει κάποιο επιπλέον κόστος για την παράδοση της παραγγελίας σας, ενδέχεται όμως να χρειαστούν δύο 24ωρα για να παραδοθεί.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;Παράδοση στο χώρο σας εντός 24 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier (Γενική ταχυδρομική, ACS ή space courier). Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνεται ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στον τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

 

Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα courier

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 - 20:00 & Σάββατα 10:00 - 14:00.

 

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 11:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 - 13:00.

 

Έξοδα αποστολής

1) Η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

2) Για παραγγελίες σε ευρωπαϊκές χώρες, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων ή βάρους, η χρέωση για την παράδοση είναι 6 ΕΥΡΩ.

 

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

 

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:

θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.