Συχνές ερωτήσεις

ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΤΟΖΗ – ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ). ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ;

Τα διατροφικά συμπληρώματα κολλαγόνου της Neocell δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη, μαγιά, σιτάρι, σόγια, άμυλο και η λήψη τους είναι κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στην λακτόζη ή στην γλουτένη ή ακόμα και στις δύο περιπτώσεις.

Όλα τα κολλαγόνα είναι ίδια;

Ιδιαιτέρως στην Ελληνική αγορά τα πράγματα είναι πλέον περίεργα. Καθημερινά εμφανίζονται κατασκευαστές συμπληρωμάτων φθηνής αξίας και ποιότητας (ακόμα και Ελληνικές εταιρείες, χωρίς καν αδειοδότηση) με εξευτελιστικές τιμές, που δεν καλύπτουν ούτε το κόστος της πηγής λήψης των συστατικών του προϊόντος, της εφαρμογής της ενζυματικής υδρόλυσης, την υπαρξη ελεύθερων αμινοξέων η διπεπτιδίων, τριπεπτιδίων οπως η προλίνη και υδροξυπρολίνη, ποσο μάλλον τον ενδελεχή ελεγχο του κατάλληλου μοριακού βάρους για απορρόφηση απο τον οργανισμό, της συσκευασίας του ή των μεταφορικών του.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ;

Το μόριο ζελατίνης  αποτελείται κατά κύριο λόγο από κολλαγόνο, αλλά μπορεί επίσης να περιέχει και προσμίξεις, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πέψη και απορρόφησή του από τον οργανισμό. Τα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου της Neocell παρασκευάζονται υπό αυστηρές συνθήκες διήθησης και ελέγχου, με τα πρότυπα ποιότητας να υπερβαίνουν τον φαρμακευτικό βαθμό καθαρότητας του προϊόντος. Το μέσο μοριακό βάρος του μορίου της ζελατίνης είναι αρκετά υψηλό (50.000 έως 100.000 DΑ) για να απορροφηθεί από τον πεπτικό σωλήνα. Το Neocell Super Collagen είναι ένα υδρολυμένο μόριο κολλαγόνου, το οποίο δεν ξεπερνά σε μοριακό βάρος τα 2,000 – 3,000 DA το οποίο είναι το βέλτιστο μέγεθος για την πλήρη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα του κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Nα αγοράσω κολλαγόνο που δεν αναγράφει το εργοστάσιο και την χώρα παραγωγής του.

Το υδρολυμένο κολλαγόνο χαμηλού μοριακού βάρους, είναι προϊόν επιστημονικής έρευνας πολλών χρόνων και δουλεύει πραγματικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως !!

Όταν σου γράφουνε την Ε.Ε σαν χώρα παρασκευής χωρις να σου αναφέρουν το συγκεκριμένο εργοστάσιο, σημαίνει ότι δεν θέλουν να μάθεις ουτε τη χώρα παραγωγής ούτε το εργοστάσιο του )

Μην επιλέγεις κολλαγόνο χωρίς παγκόσμια παρουσία και πωλήσεις.

Η κατασκευάστρια εταιρεία με πιστοποιητικό GMP και πολυετή παρουσία σε πολλές χώρες, σου εγγυάται όχι μόνο την ποιότητα παρασκευής αλλά και την εγκυρότητα των καλύτερων πηγών λήψης. Κατά αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζεις τον τύπο κολλαγόνου που θα προκύψει στον οργανισμό σου και τους στοχοποιημένους ιστούς στους οποίους θα γίνει η αναδόμηση. 


ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ;

Σε αντίθεση με την γλυκοζαμίνη, το κολλαγόνο και όλα τα προϊόντα Neocell δεν επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Γενικότερα, το κολλαγόνο  που περιέχεται στα διατροφικά συμπληρώματα της Neocell, είναι ένα υδρολυμένο μόριο πρωτεΐνης που δεν επηρεάζει τον γλυκαιμικό δείκτη αφού περιέχει βιολογική αγαύη (μόνο στην υγρή του μορφή). Η βιολογική αγαύη είναι ένα απόλυτα φυσικό γλυκαντικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα απώλειας βάρους, σε άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και γενικότερα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αντικαταστήσει την κρυσταλλική ζάχαρη. Για το λόγο αυτό, άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη δεν διατρέχουν κίνδυνο απορρύθμισης των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα με την λήψη κολλαγόνου. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται η συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΣΙΜΑ ΤΗΣ NEOCELL ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ;

Ναι, για 2 μήνες. Γιατί ΔΕΝ περιέχουν συντηρητικά

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ή ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ;

Το κολλαγόνο στην φυσική του μορφή, είναι αρκετά δύσκολο να πεφθεί και στην συνέχεια να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου της Neocell περιέχουν κολλαγόνο στην υδρολυμένη μορφή του κι έτσι καθίσταται ευκολότερο να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2-3 εβδομάδες μετά την λήψη του συμπληρώματος διατροφής κολλαγόνου, γίνονται εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα. Προτείνουμε να χορηγείται θεραπεία ενός μήνα πριν την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων που θα έχει το συμπλήρωμα διατροφής στον οργανισμό. Επειδή το κολλαγόνο αποτελεί ένα μόριο πρωτεΐνης συνυφασμένο απόλυτα με το ανθρώπινο σώμα, τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν για μήνες  ακόμα και μετά την διακοπή της λήψης κολλαγόνου. Γίνεται μέρος του σώματός μας!

ΠΟΙΟΣ EINAI Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ;

Το συμπλήρωμα κολλαγόνου θα πρέπει να χορηγείτε με άδειο στομάχι, έτσι ώστε να μην υπάρχει ποσότητα πρωτεΐνης που μειώνει την αποτελεσματικότητά του στον οργανισμό. Η λήψη του π0ρέπει να γίνεται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, διαφορετικά όταν δημιουργείτε αίσθημα πείνας κατά την διάρκεια της ημέρας. Η κατανάλωση τροφής, γίνεται 30' μετά την λήψη του.

ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ NEOCELL ;

Τα συμπληρώματα διατροφής της Neocellυπάρχουν σε διάφορες γεύσεις όπως Ρόδι, Κράνμπερι, Μύρτιλο, για να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας. Το πόσιμο υγρό κολλαγόνο τύπου 1&3 της Neocellείναι ένα μίγμα φρούτων και μούρων (ρόδι, μύρτιλο, σαμπούκος, κράνμπερι) εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, με την γεύση του ροδιού να υπερισχύει. Το πόσιμο υγρό υαλουρονικό της Neocellμε μύρτιλοκαι σαμπούκοεμπλουτισμένο με πολυφαινόλες πράσινου τσαγιού και βιταμίνη Cέχει γλυκιά γεύση, με την γεύση του μύρτιλου να υπερισχύει. Παράλληλα και οι ταμπλέτες ταχείας απορρόφησης των συμπληρωμάτων διατροφής Neocell είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνη C (σε μη όξινη μορφή ακόμα και για λήπτες με ευαισθησία στο στομάχι).