Υαλουρονικό οξύ πόσιμο Μύρτιλο, σαμπούκο & Βιταμίνη C

Λιπαίνει & Ενυδατώνει τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους, το δέρμα, τα μάτια, τις ελεύθερες ρίζες και όλο τον οργανισμό

 

 

 

Χτίζει την υγεία των αρθρώσεων, προσφέρει ανεση στη κίνηση 

Δώστε ανεση και ευκολία στη κίνηση των αρθρώσεων και απολαύστε ξανά τη χαρά της ζωής. Το λιπαντικό στοιχείο των συνδέσμων. 

η μεγαλύτερη δοσολογία σε υγρό πόσιμο καθαρό Υαλουρονικό οξύ παρόμοιο με του οργανισμού μας και αμεσα απορροφήσιμο με υψηλή καθαρότητα. 


Αν συγκρίνουμε τις αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος με έναν κινητήρα αυτοκινήτου, το αρθρικό υγρό στο σώμα μιμείται το λάδι σε μια μηχανή αυτοκινήτου. Σε τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούμε το λάδι στον κινητήρα, γιατί η θερμότητα και η τριβή, καταστρέφουν το ιξώδες του λαδιού. Το λάδι χάνει την παχύρρευστη μορφή του και δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τις μεταλλικές επιφάνειες από την υπερβολική φθορά. Το υαλουρονικό οξύ ωφελεί τις αρθρώσεις μας με τον ίδιο τρόπο. Καθώς μεγαλώνουμε το ιξώδες του αρθρικού υγρού μειώνεται. Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει να διατηρηθεί η κανονική απορρόφηση των κραδασμών στις αρθρώσεις. 

Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος σταδιακά πέφτει κι αυτός είναι ο λόγος που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τροφοδοτείται ικανοποιητικά με υαλουρονικό οξύ το σώμα με συνεχή και αποτελεσματικό τρόπο, ενώ σε περίπτωση οστεαρθρίτιδας, οι χόνδροι και οι άλλες δομές που αποτελούν τις αρθρώσεις αρχίζουν να καταστρέφονται.
Σε μερικούς ανθρώπους, ακόμα και μια ήπια φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια του υαλουρονικού οξέος και κατά συνέπεια απώλεια των λιπαντικών χαρακτηριστικών στις αρθρώσεις. Σαν αποτέλεσμα, οι αρθρώσεις γίνονται δύσκαμπτες και κάθε προσπάθεια κίνησης προκαλεί πόνο. Προμηθεύοντας το σώμα με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, βοηθάμε στην αποκατάσταση της λίπανσης των αρθρώσεων και στη μείωση του πόνου. 

Η αύξηση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος μπορεί να επιτευχθεί με την κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού. Ωστόσο, όση ποσότητα νερού και αν καταναλωθεί δε μπορεί να συγκρατηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα. Για το λόγο αυτό η λήψη υαλουρονικού οξέος μέσω κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής θεωρείται αναγκαία.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών.  

Το Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) με μύρτιλο (473 ml) της NeoCell δίνει στο δέρμα και τις αρθρώσεις σας την επιθυμητή ενυδάτωση. 

-3ης Γενιάς

-Τό μόνο... σε γυάλινο μπουκάλι με 32 δόσεις των 50mg.

-Συσκευάζεται και εισάγεται απο την Αμερική.

-Απίθανη γεύση Μύρτιλου

-Αμεσα αποτελέσματα

-Χωρίς παρενέργειες

Αποτελεί την πιο βιο-διαθέσιμη μορφή του υαλουρονικού οξέος

Χωράει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό για απορρόφηση των κραδασμών των αρθρώσεων

Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος

Παρέχει ισχυρή ενίσχυση  και ενυδάτωση του δέρματος καθώς και μείωση ρυτίδων

Λιπαίνει την επιφάνεια του οφθαλμού

Mειώνει το σωματικό βάρος με ενα πατενταρισμένο μείγμα απο ρόδι, μύρτιλο, σαμπούκο και πολυφαινόλες πράσινου τσαγιού.

το Υαλουρονικό οξύ μύρτιλο της Neocell έχει μια καταπληκτική γεύση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν για να βελτιώσουν την όψη του δέρματος, τις αρθρώσεις και τα μάτια τους. 

 Το υαλουρονικό οξύ:

ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και των αρθρώσεων.

αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

λειτουργεί και ως λιπαντικός παράγοντας για το κολλαγόνο του δέρματος προσφέροντας ελαστικότητα και απορροφητικότητα. Βοηθά στον σχηματισμό και τη διατήρηση του κολλαγόνου

Ένα σημαντικό μέρος του υγιούς δέρματος είναι η ικανότητά του να θεραπεύει γρήγορα τις πληγές. Αυτή η ικανότητα μειώνεται με την ηλικία.

Αυτό οφείλεται στην ελάττωση της κυτταρικής διαίρεσης, που είναι σημαντική για την κυτταρική επιδιόρθωση και ανάπλαση. Ένας συντελεστικός παράγοντας είναι επίσης η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος στο σώμα.

Το υαλουρονικό οξύ επίσης προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

Όταν λαμβάνεται το υαλουρονικό οξύ από το στόμα, το συστατικό αυτό διεγείρει τους ινοβλάστες στο σώμα να παράγουν περισσότερο υαλουρονικό οξύ.

Το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL είναι βιολογικά ταυτόσημο, είναι δηλαδή πανομοιότυπο με αυτό που παράγεται φυσικά από το σώμα. 

Τo βιολογικά ταυτόσημο Υαλουρονικό οξύ είναι  φυσικής προέλευσης (κατάλληλο και για χορτοφάγους), και παράγεται μέσω μιας διαδικασίας φυσικής ζύμωσης.

 Το Υαλουρονικό οξύ συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό – για να ενυδατώσει το δέρμα τους χόνδρους και τα μάτια καθώς και να διευκολύνει την μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στους συνδετικούς ιστούς.

 Το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL έχει μέγαλο μοριακό βάρος. Τα συμπληρώματα Υαλουρονικού οξέος με χαμηλό μοριακό βάρος μπορεί να είναι πιο φθηνά αλλά στην πραγματικότητα περιέχουν μόνο 9-12% καθαρό Υαλουρονικό οξύ!!

 Αντίθετα το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL περιέχει περισσότερο από  90% καθαρό Υαλουρονικό οξύ σε κάθε δόση.  

για τις αρθρώσεις:

Το ΗΑ βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα σε περιοχές του σώματος που υπόκεινται αυξημένη κίνηση και τριβή.

Η μοναδική ιδιότητα του ΗΑ είναι πως  παρέχει ζωτική απορρόφηση των κραδασμών και λίπανση των αρθρώσεων.

για το δέρμα:

 Καθώς μεγαλώνουμε, το περιεχόμενο ΗΑ στο σώμα μας μειώνεται με φυσικό τρόπο. Ένας τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται μείωση είναι η υπεριώδης ακτινοβολία, η οποία διασπά ίνες κολλαγόνου και  προκαλεί ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος.

Η Υαλουρονιδάση, είναι ένα ένζυμο που παράγεται από ελεύθερες ρίζες,  ένα ένζυμο που διασπά επίσης ίνες κολλαγόνου. Το Υαλουρονικό Οξύ  εξουδετερώνει το ένζυμο αυτό απο τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας με αποτελεσματικό τρόπο . Με την ενυδάτωση του δέρματος από το εσωτερικό, το ΗΑ δημιουργεί ένα πιο νεανικό δέρμα, μειώνοντας έτσι τις ρυτίδες.

 

για τα μάτια:

Με τη πάροδο των ετών η παραγωγή HA επιβραδύνεται και προβλήματα στα μάτια, όπως κακή όραση και ξηροφθαλμία μπορεί να εκδηλωθούν.  Το ΗΑ είναι ένα σημαντικό συστατικό του οφθαλμικού ιστού και είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του. 

Προτεινόμενη Δοσολογία:

Σαν συμπλήρωμα διατροφής, 1-2 κουταλιες των 15ml ημερησίως, κατά προτίμηση  30 λεπτά πριν το φαγητό. Μπορείτε να το καταναλώνετε σκέτο ή να το αραιώσετε με ποσότητα νερού 180 ml, τσάι, χυμό φρούτων ή ακόμη και γιαούρτι.  

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

Στο σώμα το Κολλαγόνο και το Υαλουρονικό οξύ βρίσκονται σχεδόν πάντα μαζί. Το Κολλαγόνο παρέχει τη μηχανική αντοχή των συνδετικών ιστών και το Υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει τεράστιες ποσότητες νερού.

Χρησιμεύει για να λιπαίνει τους ίδιους τους ιστούς που παρέχουν ενυδάτωση. Με τη χρήση Υαλουρονικού οξέως μαζί με Κολλαγόνο μπορείτε να δώσετε στο σώμα σας μια ισχυρή συνεργική ομάδα για ενα όμορφο δέρμα και υγιείς συνδετικούς ιστούς.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ενας σημαντικός δισακχαρίτης που βρίσκεται σε κάθε ιστό του σώματος. Ειδικότερα είναι ένα ουσιώδες λιπαντικό για υγιείς αρθρώσεις, του δέρματος και των ματιών. Το Neocell HA Βlueberry είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα δίαιτας εμπλουτισμένο με την αντιοξειδωτική δράση του ροδιού, του πράσινου τσάγιου &  βατόμουρου για να βοηθήσει την υγεία των ματιών

Hyaluronic Acid blueberry liquid 

 
 
Μέγεθος μερίδας    1 κουταλιά της σούπας  15 ml
Μερίδες ανά εμπορευματοκιβώτιο   32
Ποσότητα ανά μερίδα   DV%
Θερμίδες    15,00    
Νάτριο    50 mg   4% 
Σύνολο Υδατάνθρακες    3 gr   1% 
Απλά σάκχαρα    3 gr    
Υαλουρονικό Οξύ   50,00 mg   ** 
Bιταμίνη C (ασκορβικό οξύ)    50,00 mg   83% 
NeoCell μείγμα φρούτων   5,5 gr   ** 
 Συμπυκνωμένο Κράνμπερυ        ** 
 Συμπυκνωμένο Ρόδι
      ** 
 Συμπυκνωμένο Μύρτιλο 
      ** 
 Elderberry        ** 
 Βιολογική Αγαύη        ** 
 Πολυφαινόλες (50%) απο Πράσινο τσάι       ** 

      ** 
 ** Ημερήσια Αξία (DV) δεν εχουν ορισθεί

Δεν περιέχει : Λακτόζη, σόγια , σιτάρι, άμυλο, μαγιά, τεχνητά αρώματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε δροσερό και χωρίς υγρασία περιβάλλον. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή 

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση .

Διατηρείται στο ψυγείο για 2 μήνες  μετά το άνοιγμα

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης δίαιτας.                                                               

 Όλα τα προϊόντα της Neocell  περιέχουν βιταμίνη C για να μπορούν να επιτύχουν  τη μεγαλύτερη απορρόφηση  από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό 95%.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής από τον Food and Drug Administrator, από το Natural Products Association και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 5964/2013  

Εισάγονται συσκευασμένα από την Αμερική.