Αστεράκι Μουσικό Λούτρινο ρόλων Little Baby Bum

Αναπαράγει 4 αποσπάσματα από τα πιο γνωστά LBB Τραγουδάκια του Youtube στα Αγγλικά.

Για κάθε ηλικία!

Μουσικά εκπαιδευτικά λούτρινα ρόλων, κουκλοθέατρου & συντροφιάς στα Αγγλικά!


Τα Little Baby Bum είναι οι αγαπημένοι χαρακτήρες που συντροφεύουν καθημερινά τα παιδιά μέσα από τα εκπαιδευτικά – μουσικά τους video στο Υoutube. Οι χαρακτήρες της παιδικής σειράς μεταμορφώνονται πλέον σε μαλακά μουσικά εκπαιδευτικά λούτρινα με σκοπό να μπορούν οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους τραγουδάκια και εκτός διαδικτύου. 


Τα προιόντα είναι πλενόμενα με αποσπώμενη συσκευή.
Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται.

το TWINKLE TWINKLE το μουσικό αστεράκι είναι πολύ συμπονετικό και φροντίζει όλους τους άλλους. Αγαπά να ενθουσιάζει όλους τους ανθρώπους και θέλει πάντα να είναι όλοι ευτυχισμένοι!
Πετώντας απο ψηλά, ψεκάζει με τη μαγική του αστερόσκονη για να φωτίζει το κόσμο όλων των παιδιών.To αστεράκι της Little Baby Bum αναπαράγει :

⭐ Twinkle, Twinkle Little Star

⭐ 5 Little Ducks

⭐ Itsy Bitsy Spider

⭐ Ring Around the Rosy  

 To αστεράκι της Little Baby Bum είναι/έχει :

 

⭐ Εκπαιδευτικό

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να βρίσκονται συνέχεια μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού για να ακούσουν τα τραγουδάκια της αγαπημένης τους σειράς. Με τα λούτρινα μαλακά κουκλάκια της Little Baby Bum τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν και να μάθουν τις πρώτες Αγγλικές λεξούλες οπουδήποτε εκείνα θέλουν χωρίς την ανάγκη του διαδικτύου.

 

⭐ Πλενόμενο

Η συσκευή αναπαραγωγής είναι αποσπώμενη από τη πλάτη του λούτρινου. Έτσι εσείς μπορείτε να πλένετε το λούτρινο στο πλυντήριο κάθε φορά που το κρίνετε απαραίτητο, αφαιρώντας απλά την συσκευή από το εσωτερικό του και ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης.

⭐ Περιλαμβάνει 3 μπαταρίες ΑΑΑ

Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται και η συσκευή του παιχνιδιού είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία demo.  Για την πλήρη λειτουργία των αποσπασμάτων των μουσικών λούτρινων μετά την αγορά εσείς τοποθετείστε το ειδικό κουμπάκι στην συσκευή στη θέση ON. Προκειμένου να επιτύχετε καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια στο μέλλον, αλλάξτε τις μπαταρίες που περιέχονται με αλκαλικές.

 


Παιχνίδια με αποκλειστικά δικαιώματα από την El Bebe Productions.